افتادگی فقط یک پلک ناشی از جراحی قفسه صدری (هورنر)

0
0

ا سلام و احترام
با عنایت به جراحی قفسه صدری در سال 90 دچار افتادگی فقط پلک راست و عدم تعریق نیمکره راست بدن شده ام و با توجه به مراجعه به جراحان چشم (همکارانتان) قرینه سازی پس از عمل را تضمین نمی کنند و ضمن آنکه احتمال برگشت نیز می دهند و می فرمایند ممکن است نیاز به عمل مجدد باشد لذا ازجنابعالی بعنوان فردی صاحب نظر در این زمینه درخواست دارم بفرمائید با توجه به اینکه این افتادگی حدود 3 میل می باشد آیا جراحی کار عاقلانه ای است؟ ضمن آنکه نوع روش جراحی از داخل و یا بیرون پلک کدامین بهتر است؟ احتمال برگشت به حالت اول پس از جراحی چند درصد است؟ چون آقای دکتر چندین بار به جراحان مختلف اکولوپلاستیک چشم مراجعه کرده و مشاوره هایی که داشته اند با تردید بوده و بنده را نیز متزلزل کرده اند با تشکر و احترام فراوان از راهنمایی خیرخواهانه شما

0
0

سلام

در صورتی که تشخیص شما بعنوان سندروم هورنر قطعی داده شده است ( در سندروم هورنر معمولا افتادگی کمتر از 3 میلی متر است)در صورتی که احتمال برگشت برای شما داده شده است میتوانید صبر کنید( که البته پس از پنج سال کمی بعید است). ولی در غیر اینصورت معمولا امکان جراحی و تصحیح وجود دارد ولی بیاد داشته باشید تضمین و قطعی بودن و تصحیح کامل در هیچ کجای پزشکی معنا ندارد.

نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا کنید